Naujienos ir renginiai

2024-05-09

Mieli kolegos,

 

Organizacinio komiteto vardu norime Jus pakviesti ir paskatinti dalyvauti jungtinėje Baltijos šalių dermatovenerologų konferencijoje „DERMATOVENEREOLOGIJOS DIALOGAI 2024“, kuri vyks 2024 m. gegužės 9-10 d. Taline, Estijoje, Nordic Hotel Forum.

Džiaugiamės, kad 2023 m. pavasarį Vilniuje pradėtą iniciatyvą palaiko ir perima Estija! Tai iš tiesų tampa nauja modernia tradicija, apjungiančia Baltijos šalių dermatovenerologus. Esame įsitikinę, jog ši konferencija taps įsimintina ne tik profesine prasme, bet ir dėl galimybės susitikti, pasikeisti nuomonėmis su kolegomis iš Baltijos šalių, užsienio svečiais iš Vokietijos, Jungtinės Karalystė, Ispanijos, Ukrainos ir kt.

2024 m. gegužės 9 d. – satelitinių seminarų diena: šiuolaikinė biologinė terapija, retos grybelinės ligos, lytiniu keliu plintančių ligų aspektai. Seminarus praves ekspertai iš Vokietijos, Jungtinės Karalystės ir kt. užsienio šalių.

2024 m. gegužės 10 d. – mokslinių-praktinių pranešimų diena, tęsianti akademines tradicijas.

Konferencijos kalba: anglų.

Registracija  į konferenciją:

https://www.conference-expert.eu/en/bcdv2024

Programa:

https://www.conference-expert.eu/en/bcdv2024/en/bcdv2024-programme/930-

Abstraktų pateikimo informacija:

https://www.conference-expert.eu/en/bcdv2024/en/bcdv2024-information/1019-abstracts

 

Konferencijos pranešimai bus sudėti į leidinį  „Baltijos dermatovenerologų konferencija 2024“, kurio paraiška buvo patvirtinta Nacionalinėje bibliotekoje.
Informacija, norintiems dalyvauti su pranešimais:

2 geriausios tezės bus atrinktos žodiniam pranešimui ir turės galimybę konferencijoje dalyvauti be registracijos mokesčio (organizatoriai grąžins dalyvio mokestį), likusieji turės galimybę pristatyti stendinį pranešimą.

 

Paruošusiems stendinius pranešimus, kurie bus priimti,  ir norintiems su jais dalyvauti konferencijoje – LDVD grąžins dalyvio mokestį.

Dėl iškilusių klausimų - kreipkitės tiesiogiai į konferencijos organizatorius, arba rašykite laišką į:  info.ldvd@gmail.com

Jeigu susidarytų tinkamas norinčiųjų dalyvauti skaičius - LDVD galėtų organizuoti autobusą išvykai į Taliną.

Turėkime Baltijos šalių vienybės jausmo šventę Talino miesto širdyje!

 

LDVD valdybos vardu,

Rūta Gancevičienė

LDVD prezidentė

 
Apie draugiją
Lietuvos dermatovenerologų draugija - Lietuvos draugija, vienijanti dermatologus venerologus. Draugijos veiklos tikslai: koordinuoti draugijos narių veiklą, atstovauti draugijos narių interesams ar tenkinti kitus viešuosius interesus; vystyti ir skatinti mokslinę ir praktinę dermatovenerologiją Lietuvoje.
plačiau
Draugijos nariams
Siekdama įgyvendinti veiklos tikslus draugija: telkia draugijos narius įvairių projektų, programų įgyvendinimui, organizuoja mokymus, seminarus, mokslines – praktines konferencijas, parodas ir kitus renginius; ruošia ir leidžia vienkartinius ar periodinius leidinius, metodines rekomendacijas, visuomenės informavimo priemones;
plačiau
Facebook